Ortopedska manualna fizioterapija je vpisana v register zasebnih zdravstvenih delavcev pri Ministrstvu za zdravje RS in ima uradno dovoljenje za opravljanje fizioterapevtskih storitev.

Vzajemna varuh zdravja

S sklenjeno zdravstveno polico lahko brez čakalnih dob dostopate do zdravnikov specialistov in do izvajalcev fizioterapije. V paketu Specialisti nezgoda in Specialisti bolezen, lahko preko delovnega naloga uveljavljate fizioterapijo preko izbrane zavarovalnice Vzajemna.

 

Triglav zdravje

Z zavarovanjem Specialisti+ so kriti stroški specialističnih pregledov, pripadajočih enostavnih diagnostičnih preiskav (kot so laboratorijske preiskave, rentgen, ultrazvok, EKG) in enostavnih ambulantnih posegov (na primer punkcija, odstranitev tujka) ter zahtevnih diagnostičnih postopkov (CT, magnetna resonanca, gastroskopija, kolonoskopija in podobno).

Z zavarovanjem Specialisti + so kriti tudi stroški posegov, ki se opravijo v enodnevni obravnavi (na primer artroskopija, operacija sive mrene, operacija kile, operacija halux valgusa). Stroški specialistične obravnave so kriti na izbranih medicinskih področjih (angiologija, dermatovenerologija, gastroenterologija, ginekologija, kardiologija, nevrologija, oftalmologija, ortopedija, otorinolaringologija, proktologija, tireologija in urologija, za otroke tudi alergologija in pulmologija) ter nuklearna medicina, radiologija in kirurgija, do višine 30.000 EUR.

 

Z zavarovanjem Specialisti+ je krita tudi ambulantna rehabilitacija, kadar je potrebna za zaokrožitev izven bolnišničnega zdravljenja do višine 300 EUR (fizioterapija, govorna in delovna terapija) in zdravila na beli recept v okviru specialistične obravnave do višine 300 EUR.

 

Sava

PAKET ZDRAVJE PLUS:

  • specialistične ambulantne storitve, ki vključujejo specialistične ambulantne preglede na področjih kritja, osnovne diagnostične preiskave (laboratorijske preiskave, ultrazvok, rentgen, EKG in druge ) in enostavne ambulantne posege (med katere spadajo tudi odstranitev manjšega kožnega izrastka, biopsija, punkcija …);
  • zahtevne diagnostične preiskave, med katere spadajo tudi CT, magnetna resonanca, gastroskopija, kolonoskopija;
  • zdravstvene posege v enodnevni obravnavi na področjih kritja, med katere spadajo tudi artroskopija, operacija sive mrene, operativno zdravljenja krčnih žil, operacija kile, operacija haluxa valgusa;
  • ambulantne fizioterapije, ki predstavljajo nadaljevanje specialistične zdravstvene obravnave.

Generali

Z rehabilitacijo spodbujamo dolgoročno zdravje zavarovanca. Kritje vključuje:

  • Načrt zdravljenja - svetovanje o nadaljnjem zdravljenju poškodbe zaradi nezgode, za katero je bila potrebna hospitalizacija, za dosego optimalnega poteka zdravljenja in rehabilitacije.
  • Ambulantno fizioterapijo, ki jo potrebujete po opravljenem operaciji, poškodbi kosti in tkiv (potrebna je slikovna diagnostika) ter po carskem rezu. Krijemo fizioterapijo, ki se izvaja manualno (tehnike, ki se izvajajo z rokami) in traja do 60 minut pri preverjenih izvajalcih. Na leto plačamo fizioterapijo do skupne vrednosti 400 EUR oziroma 800 EUR pri osebah do 65. leta starosti.

Doctor24

V Doktor 24 vam nudi strokovno, hitro obravnavo s pomočjo sodobne opreme, 24/7 informacije in možnost brezplačnih pregledov in fizioterapija za imetnike kartice Doktor 24 Asistence

Merkur specialisti

Včasih potrebujemo poleg osebnega zdravnika tudi pregled pri zdravniku specialistu, vendar je zaradi dolgih čakalnih vrst to lahko precej neprijetna izkušnja.

 

Z zdravstvenim zavarovanjem Merkur Specialisti lahko pri naših pogodbenih partnerjih pridete na vrsto takoj, strošek pregleda pa krijemo mi.

Zagotovite si najboljšo oskrbo, ko jo najbolj potrebujete.

 

Vključena je tudi rehabilitacija v višini 500 €.
Za čim hitrejše okrevanje po poškodbi ali bolezni je vključena tudi zavarovalna vsota za rehabilitacijo v višini 500 €. Za rehabilitacijo po bolezni ali nezgodi se šteje zdravljenje, pri čemer so vključeni stroški bivanja, zdravstvene, wellness in druge storitve, ki prispevajo k boljšemu počutju in hitrejšemu okrevanju zavarovanca po poškodbi ali bolezni.